Highlight Text Disabled

Please Fill The Form Below

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang,Perak
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, 23 October 2012

INCHLOSS Slimming Lotion.. :)



Entri kali ni Annur nak perkenalkan kat uolss dengan satu produk yang tengah HOT sangat2 kat pasaran..
Produk ni tak lain tak bukan adalah SLIMMING LOTION keluaran  FELINNA BEAUTY yang dinamakan INCHLOSS LOTION.. 


Felinna Inchloss Lotion by Felinna dicipta untuk:

> Menghilangkan lemak-lemak yang berlebihan dengan cara yang paling selamat (penggunaan luaran)
> Melembutkan dan merawat kulit badan agar lebih sihat, gebu, wangi semulajadi yang menyenangkan (tiada bau serai wangi) dan slim untuk tampak lebih cantik serta berkeyakinan




CARA PENGGUNAAN:

> Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit

> Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.

> Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu mengandung, menyusu serta yang mempunya penyakit gastrik juga boleh mengamalkannya)


KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DARI PRODUCT LAIN??

> Anda MAMPU untuk lose 5 kg in a month tanpa diet, kalau diet agak2 20 kg uolss.. :)

> INCHLOSS SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka, NO NO NO) bau macam pakai perfume ye, bau yang sangat2 comelss.. wangiiiii macam lotion wangi tuuuu.. bau dia macam...er macam INCHLOSS la..hehe..

> TIDAK PANASSSSSSA!!! INCHLOSS sangat mesra pengguna ya, dia rasa berangin dan mint2 gitu, takde la rasa macam kena salai..hehe..

> INCHLOSS takde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda, memudarkan selulit2 or apa2 yang menggerutu di kulit..

> YEAHHH! INCHLOSS WARNA PINK!!! hehe!

> all in ONE.. INCHLOSS sangattt.. HEBAT!!


TESTIMONI PENGGUNA INCHLOSS:

Berikut adalah testimoni2 pengguna INCHLOSS yang berpuas hati selepas menggunakan INCHLOSS lotion.. Mereka sudah menggunakannya da berpuas hati, anda bagaimana?? 







   









Ini adalah pengasas kepada INCHLOSS Lotion ni iaitu Puan Felinna..
Tengoklah perubahan yang dialami beliau selepas menggunakan Lotion INCHLOSS ni..Wowww..






















 ANDA BERMINAT TAPI TIDAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKANNYA??
SENANG SAJA, ANDA BOLEH PM SAYA DI FACEBOOK:
HARGA:
RM75 (SEMENANJUNG)
RM80 (SABAH / SARAWAK)
180 ml / botol

PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA.. :)

Wowww.. Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya..
Semua WAJIB dapatkannya tidak mengira jantina..

Jom KURUS dan SLIM tanpa perlu berdiet atau bersenam..

INCHLOSS sangat SELAMAT dan BERKESAN~! 
Berdaftar dengan KKM dan dijamin HALAL~!! :)

Friday, 19 October 2012

Berita Hot Thru Says.com :)


Jom terjah Says.com untuk baca banyak berita yang HOT & TERKINI..:)




Tuesday, 16 October 2012

Says.com :)


Harini Annur nak story kat korang pasal Says.com.

Annur rasa ada yang dah tau kan pasal Says.com ni..

Tapi tak pe, Annur nak stori jugak sebab ada lagi yang tak tau pasal ni..
Says.com ni lebih kurang sama jugak la macam Nuffnang, Churp Churp ngan Heartbeat..
Kita boleh jana wang dengan share kan dorang punya campaign or video or etc..
Tapi setiap campaign ni ada masanya.. Kalo kita share selepas tamat masa campaign, kita tak kan mendapat pape keuntungan..

Kalo nak tahu lebih lanjut pasal says.com, korang boleh tekan link ni ye.. Thank you.. :)

Till next time..

Assalamualaikum..:)


Monday, 15 October 2012

Yesss~!! Sampai jugak gamba KONVO.. :)


Rasa gembira sangat2 sebab gamba yang tangkap dalam studio masa konvo aritu da sampai umah dah..
Ekceli masa gamba tu sampai kat umah, Annur masih di USM..
Memang rasa tak sabar2 nak balik umah la masa tu..

Sampai2 umah je terus masuk bilik cari gamba..
Dannn.. Jeng.. Jeng.. Jeng..

Annur memang berpuas hati sangat dengan gamba konvo tu..



Gamba terpaksa diedit sebab nampak kaki mak.. :)
Slack plak gamba adik terkangkang..-_-"



Gamba xnampak kaki.. Hehe.. Biarla.. Janji bahagia.. :)



Alhamdulillah.. Konvo jugak akhirnya.. :))
Rasa seronok sangat bila dapat bagi mak ngan ayah rasa bila anaknya berjaya menggenggam segulung ijazah.. ;')



With my prettiest mother.. :)
I heart u so much mom~!! 


Terharu betul Annur bila Pak Wan (kiri sekali) ngn Mak Sham (tiada dalam gamba) pon datang jugak time hari bersejarah Annur.. Thank you so much sebab bagi bear comel~! :)



Ermmmuaahhh3..Sayang mak sangat2.. Terima kasih sebab jadi mak paling baik sekali kat dunia ni.. :)



Mekaseh Pro Cansellor.. Walaupun awak xsenyum tapi saya rasa awak cute sangat.. :)



Last but not least, my cute and beautiful besties: Gee and Nusy..
Heart both of u so much.. Thanks 4 the bear.. :)



Sebenarnya banyak lagi gamba sebelum dan selepas konvo yang Annur nak uplod tapi tak larat dah nak edit letak watermark..

Next entri Annur update lagik ea.. :)

Till next time..

Assalamualaikum..:)

Sunday, 14 October 2012

Pendrive 8GB Murah~! :)


Masa 1st entri aritu Annur ada citer pasal PC Fair kt USM kn.. ingat lagi x?
 Annur beli wireless mouse ngn mouse pad..

Pastu keesokannye Annur pg lagi PC Fair tu ngn Nusy n Gee..
Jalan punya jalan, survey punya survey TIBA2 Annur nampak sesuatu..

Tau tak pe yang Annur nampak?
Untuk makluman, aritu adalah ari last PC Fair.. Jadi banyak harga yang dah turun..
Annur nampak harga pendrive 8GB..
Cuba teka harga pendrive tu bpe RM??
Pendrive tu jenama SanDisk..






Ni la pendrive SanDisk tu.. Pinky gitu.. hehe..:)

Annur beli pendrive ni dengan hanya RM18 SAHAJA.. wooaaa.. Murah x? Hehe..





5 Tahun Warranty uollss... wooaaa... ;)





Ni gamba barang2 yang Annur beli kat PC Fair tu termasuk dengan hari sebelumnya..
Semua sekali juz RM25 + RM18 = RM43 Sahaja~! :)

Memang berbaloi2 kan.. hehe..


Masa entri ni ditaip, Annur sudah balik ke rumah tercinta.. :))

Till next time..

Assalamualaikum.. :)





Copyright© All Rights Reserved nuraaaz.blogspot.com