Highlight Text Disabled

Please Fill The Form Below

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang,Perak
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

Wednesday, 10 October 2012

Pos Surat Cinta.. :)


Hari ni g post surat cinta kat JPA..hehe..
Grad 20hb September, amik transkrip akademik 23hb..

Tapi hari ni baru pos kat JPA..ish3..teruk betul..:P

Pastu, kt USM sekarang ngah ada PC Fair..
Tepon la mak tanya dia nak suruh beli pape tak..

Mak kirim suruh beli Wireless Mouse ngn tempat lapik mouse..

Annur ngn Nusy pon g le jenjalan kt situ..

Survey punya survey sampai la kt satu kedai ni..

Harga wireless mouse = RM24
Harga tempat lapik mouse = RM5
Total = RM29

Nasib baek la Annur pg ngn Nusy..
Nusy ni pandai sket nak bodek2 a.k.a tawar-menawar.. hehe..

Tokey tu pon bagi la kat Annur RM25 je untuk kedua2 item tersebut..
Hihi..mmg puas hati la..

Sekarang ni pon Annur tgh guna mouse ngn mouse pad yg beli td tu.. hihi.. 
Gamba tak amik la plak..

Selalunya Annur memang suka amik2 gamba ni.. Xpela, untuk entri pertama ni  Annur tak letak gamba lagi la.. Next entri Annur letak gamba..

Blog ni memang akan dipenuhi gamba je nnt..
Sebabnya, Annur pon jenis suka baca blog yang banyak gamba dari tulisan.. hehe.. :P

Ari jumaat ni nak balik umah da..sob3..
Kalo boleh nak stay lama sket kat bilik Nusy ni..
Tapi apakan daya, masalah kewangan lak yang membelengu,.
Maklum la, pakwe kesayangan a.k.a Encik JPA dah xsponsor 
sekarang ni.. sob3..

So, till next time..

Assalamualaikum.. :)


No comments:

Copyright© All Rights Reserved nuraaaz.blogspot.com