Highlight Text Disabled

Please Fill The Form Below

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang,Perak
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, 16 October 2012

Says.com :)


Harini Annur nak story kat korang pasal Says.com.

Annur rasa ada yang dah tau kan pasal Says.com ni..

Tapi tak pe, Annur nak stori jugak sebab ada lagi yang tak tau pasal ni..
Says.com ni lebih kurang sama jugak la macam Nuffnang, Churp Churp ngan Heartbeat..
Kita boleh jana wang dengan share kan dorang punya campaign or video or etc..
Tapi setiap campaign ni ada masanya.. Kalo kita share selepas tamat masa campaign, kita tak kan mendapat pape keuntungan..

Kalo nak tahu lebih lanjut pasal says.com, korang boleh tekan link ni ye.. Thank you.. :)

Till next time..

Assalamualaikum..:)


No comments:

Copyright© All Rights Reserved nuraaaz.blogspot.com