Highlight Text Disabled

Please Fill The Form Below

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang,Perak
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, 23 October 2012

INCHLOSS Slimming Lotion.. :)



Entri kali ni Annur nak perkenalkan kat uolss dengan satu produk yang tengah HOT sangat2 kat pasaran..
Produk ni tak lain tak bukan adalah SLIMMING LOTION keluaran  FELINNA BEAUTY yang dinamakan INCHLOSS LOTION.. 


Felinna Inchloss Lotion by Felinna dicipta untuk:

> Menghilangkan lemak-lemak yang berlebihan dengan cara yang paling selamat (penggunaan luaran)
> Melembutkan dan merawat kulit badan agar lebih sihat, gebu, wangi semulajadi yang menyenangkan (tiada bau serai wangi) dan slim untuk tampak lebih cantik serta berkeyakinan




CARA PENGGUNAAN:

> Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit

> Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.

> Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu mengandung, menyusu serta yang mempunya penyakit gastrik juga boleh mengamalkannya)


KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DARI PRODUCT LAIN??

> Anda MAMPU untuk lose 5 kg in a month tanpa diet, kalau diet agak2 20 kg uolss.. :)

> INCHLOSS SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka, NO NO NO) bau macam pakai perfume ye, bau yang sangat2 comelss.. wangiiiii macam lotion wangi tuuuu.. bau dia macam...er macam INCHLOSS la..hehe..

> TIDAK PANASSSSSSA!!! INCHLOSS sangat mesra pengguna ya, dia rasa berangin dan mint2 gitu, takde la rasa macam kena salai..hehe..

> INCHLOSS takde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda, memudarkan selulit2 or apa2 yang menggerutu di kulit..

> YEAHHH! INCHLOSS WARNA PINK!!! hehe!

> all in ONE.. INCHLOSS sangattt.. HEBAT!!


TESTIMONI PENGGUNA INCHLOSS:

Berikut adalah testimoni2 pengguna INCHLOSS yang berpuas hati selepas menggunakan INCHLOSS lotion.. Mereka sudah menggunakannya da berpuas hati, anda bagaimana?? 







   









Ini adalah pengasas kepada INCHLOSS Lotion ni iaitu Puan Felinna..
Tengoklah perubahan yang dialami beliau selepas menggunakan Lotion INCHLOSS ni..Wowww..






















 ANDA BERMINAT TAPI TIDAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKANNYA??
SENANG SAJA, ANDA BOLEH PM SAYA DI FACEBOOK:
HARGA:
RM75 (SEMENANJUNG)
RM80 (SABAH / SARAWAK)
180 ml / botol

PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA.. :)

Wowww.. Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya..
Semua WAJIB dapatkannya tidak mengira jantina..

Jom KURUS dan SLIM tanpa perlu berdiet atau bersenam..

INCHLOSS sangat SELAMAT dan BERKESAN~! 
Berdaftar dengan KKM dan dijamin HALAL~!! :)

No comments:

Copyright© All Rights Reserved nuraaaz.blogspot.com