Highlight Text Disabled

Please Fill The Form Below

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang,Perak
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

Monday, 15 October 2012

Yesss~!! Sampai jugak gamba KONVO.. :)


Rasa gembira sangat2 sebab gamba yang tangkap dalam studio masa konvo aritu da sampai umah dah..
Ekceli masa gamba tu sampai kat umah, Annur masih di USM..
Memang rasa tak sabar2 nak balik umah la masa tu..

Sampai2 umah je terus masuk bilik cari gamba..
Dannn.. Jeng.. Jeng.. Jeng..

Annur memang berpuas hati sangat dengan gamba konvo tu..



Gamba terpaksa diedit sebab nampak kaki mak.. :)
Slack plak gamba adik terkangkang..-_-"



Gamba xnampak kaki.. Hehe.. Biarla.. Janji bahagia.. :)



Alhamdulillah.. Konvo jugak akhirnya.. :))
Rasa seronok sangat bila dapat bagi mak ngan ayah rasa bila anaknya berjaya menggenggam segulung ijazah.. ;')



With my prettiest mother.. :)
I heart u so much mom~!! 


Terharu betul Annur bila Pak Wan (kiri sekali) ngn Mak Sham (tiada dalam gamba) pon datang jugak time hari bersejarah Annur.. Thank you so much sebab bagi bear comel~! :)



Ermmmuaahhh3..Sayang mak sangat2.. Terima kasih sebab jadi mak paling baik sekali kat dunia ni.. :)



Mekaseh Pro Cansellor.. Walaupun awak xsenyum tapi saya rasa awak cute sangat.. :)



Last but not least, my cute and beautiful besties: Gee and Nusy..
Heart both of u so much.. Thanks 4 the bear.. :)



Sebenarnya banyak lagi gamba sebelum dan selepas konvo yang Annur nak uplod tapi tak larat dah nak edit letak watermark..

Next entri Annur update lagik ea.. :)

Till next time..

Assalamualaikum..:)

2 comments:

Nor Adilah said...

salam annur.. dila nk follow ni, tp xjumpe tmpat nk jd follower (join this site) mcm kat blog dila tu.. katne yer?? ^_^

Cik Annur said...

Wsalam.. Kat belah ats kanan ada button follow.. :)

Copyright© All Rights Reserved nuraaaz.blogspot.com